Bredbånd priser 2021

TUKNET har en samarbejdsaftale med YouSee om levering af bredbånd i antenneforeningens kabelnet.

I praksis bestilles det lettest hos foreningens sekretær, Flemming Stoumann - tlf. 20813105 - der kan oplyse både hastigheder og priser.
Bestilling - og levering/oprettelse - sker i samarbejde med Yousee-butikken i Horsens.

Du kan også bestille selv direkte hos YouSee Bredbånd - samme produkter, hastigheder og priser.

OBS! Vi gør opmærksom på, at de priser og hastigheder der umiddelbart vises på YouSee's oprettelses-side IKKE er gældende i TUKNET.
For at se de korrekte priser og hastigheder, skal du indtaste din adresse.

Med foreningsbredbånd fra Uldum Antenneforening - og dermed TUK-NET - får du bl.a.

• gratis modem,
  • gratis sikkerhedspakke,
  • hjælp til installation hvis ønskes

Hvad skal jeg vælge?
Hvad der er det bedste internet afhænger af dit behov. Streamer du film, serier og musik på nettet? Og er I mange i
hjemmet, der skal være koblet til nettet på samme tid? Eller bruger du kun internettet til at tjekke din mail og netbank?
Jo højere dit forbrug er, jo flere Mbit hastighed har du brug for i dit abonnement.
Du kan få internet til en særlig foreningspris
Lige nu kan du få vores mest populære hastighed, 200 Mbit, til kun 199 kr./md. Vi er stolte af at kunne levere en
hurtig, sikker og stabil internetforbindelse til flere af dine naboer. Skal vi også levere internet til dig?
Bestil direkte ved YouSee i dag på 70 70 44 44 og tast 1525, så får du
• En besparelse på 50 kr./md. i 6 måneder samt gratis oprettelse og fragt (normalpris 398 kr.)
• En af markedets bedste wi-fi-routere med vores prisbelønnede sikkerhedspakke, så du kan færdes trygt online.
Tilbuddet gælder til og med 30. april 2022. Efter 6 måneder er prisen 249 kr./md. Du sparer 698 kr. i alt.

Priser pr. 4. April 2022.

6 mdr. binding. Priser v/Automatisk kortbetaling (ellers tillæg på 49 kr. pr regning eller 9,75 kr. pr. regning v/BS).

Oprettelse 299 kr. Forsendelse 99 kr.

* Der er 6 mdr. binding på abonnementet, derefter er prisen 249 kr./md. Det betyder en mindstepris på 1194 kr.

Tilbuddet gælder for nye bredbåndskunder.

Opgradering af din hastighed: kr. 0

Nedgradering af din hastighed: kr. 99

Se billedet i fuld størrelse (Klik her)

Udskriv E-mail

Teknisk date

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.