Bredbånd priser 2021

TUKNET har en samarbejdsaftale med YouSee om levering af bredbånd i antenneforeningens kabelnet.

I praksis bestilles det lettest hos foreningens formand Flemming Stoumann - tlf. 20813105 - der kan oplyse både hastigheder og priser.
Bestilling - og levering/oprettelse - sker i samarbejde med Yousee-butikken i Horsens.

Du kan også bestille selv direkte hos YouSee Bredbånd - samme produkter, hastigheder og priser.

OBS! Vi gør opmærksom på, at de priser og hastigheder der umiddelbart vises på YouSee's oprettelses-side IKKE er gældende i TUKNET.
For at se de korrekte priser og hastigheder, skal du indtaste din adresse.

Med foreningsbredbånd fra Uldum Antenneforening - og dermed TUK-NET - får du bl.a.

• gratis modem,
  • gratis sikkerhedspakke,
  • hjælp til installation hvis ønskes

Priser pr. 1. November 2020.

6 mdr. binding. Priser v/Automatisk kortbetaling (ellers tillæg på 49 kr. pr regning eller 9,75 kr. pr. regning v/BS).

Oprettelse 299 kr. Forsendelse 99 kr.

Opgradering af din hastighed: kr. 0

Nedgradering af din hastighed: kr. 99

Se billedet i fuld størrelse (Klik her)

Udskriv E-mail

Teknisk date

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.