Orientering om Yousee / Discovery konflikten

Vi har i dag udsendt en mail til de medlemmer, vi har en e-mail adresse på, denne mail indeholder nedenstående oplysninger om den verserende Yousee / Discovery konflikt

 

YouSee og Discovery Network - hvad betyder konflikten for medlemmerne ?


Selv om der sikkert fortsat forhandles, så er status i dag på konflikten mellem YouSee og Discovery - som du nok kender fra pressen - at alle Discoverys TV-kanaler forsvinder fra YouSee´s TV-pakker fra 1. januar 2020. De vil heller ikke være tilgængelige i Bland Selv.


YouSee har valgt at ”sætte hælene i” for yderligere prisstigninger - hvilket Uldum Antenneforening (og de andre 7 antenneforeninger i TUK-NET) støtter dem i. Den prisspiral må stoppes !
Discovery har nemlig købt meget dyre rettigheder til ikke mindst sport/fodbold og har placeret disse begivenheder i flere forskellige TV-kanaler - også for at kunne tiltrække annoncører til de mange kanaler.
Med andre ord: YouSee ”kæmper medlemmernes og kundernes kamp” for at valg af TV-kanaler skal være så frit som muligt - og at man ikke skal betale for noget, man ikke bruger.

Vi ved nu at:
I Grundpakken forsvinder Kanal 5 og bliver erstattet med TV2 Charlie.
I Fuldpakken forsvinder alle Discovery-kanalerne og bliver erstattet af Viasat Film og C-more.


I Uldum Antenneforening - og TUK-NET - køber vi YouSee's Grund- og Fuldpakke, men sammensætter selv vores Mellempakke. Det synes vi er bedst og billigst for vores medlemmer.

Vi har nu forhandlet os frem til at vi får seks TV-kanaler - mod hidtil fem - i vores Mellempakke.
De seks kanaler er: TV 2 News, TV 2 Fri, TV 2 Sport, National Geografic, Disney Channel og National Geografic Wild. Alle seks kanaler kan med Bland Selv frit og gratis udskiftes med andre kanaler eller streamingtjenester - efter helt eget valg.


Vi vil fortsat holde alle medlemmer orienteret - både ved mail og opslag og på Facebook og på vores hjemmeside. Men frem til 31. december 2019 sker der IKKE noget med indholdet i vores TV-pakker.


HVILKE KANALER FORSVINDER ?
De 11 Discovery-kanaler, der forsvinder fra TV-pakkerne er: Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Channel og Discovery Science.
Desuden ejer Discovery bl.a. streamingtjenesterne ”dplay” og ”Eurosport Player”, der både før og efter 1. januar 2020 kan tilkøbes selvstændigt - uden om antenneforeningen/YouSee.


I ØVRIGT - OM DR:
Danmarks Radio har oplyst - helt uafhængigt af konflikten mellem YouSee og Discovery - at de skal spare og lukker tre kanaler den 1. januar 2020: DR 3, DR K og DR ULTRA. De udgår derfor af Grundpakken.
Alle DR´s øvrige kanaler forbliver i Grundpakken.

HVAD GØR JEG HVIS …… ?
Medlemskab af Uldum Antenneforening koster kr. 450 om året. Det giver dig ret til at købe en TV-pakke (via antenneforeningen) og/eller internet og/eller telefoni hos YouSee til speciel nedsat foreningspris.
Det er frivilligt at være medlem af Uldum Antenneforening, så hvis du pr. 1. januar 2020 ønsker at melde dig ud - eller afbestille TV-pakke - så skal vi have besked senest 30. november 2019.
Skriv mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller send SMS til 20813105.


MEN: Gør ikke noget forhastet - før du har snakket med én af os fra bestyrelsen.


Torsdag den 28. november holder Erhvervsforeningen det store julearrangement på Torvet i Uldum kl. 16.30 - 19.30. Vi er også til stede - og YouSee kommer med en bus - så du er velkommen til at henvende dig og få svar på alle dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Uldum Antenneforening
ved Flemming Stoumann - tlf. 20813105.
Foreningens hjemmeside: www.uldumantenneforening.dk

 

Hent og læs orienteringen som PDF fil her:

PDF dokument vedr. orientering 21.november 2019

Udskriv E-mail

Teknisk date

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Søg